Αποστολή παραγγελιών

Νομός Αττικής

Μόνο Ηπειρωτικές περιοχές με όριο στα Βόρεια (Μαραθώνα – Καπανδρίτι – Αφίδναι) & Δυτικά (Ελευσίνα – Μάνδρα). Γίνεται η αποστολή των προϊόντων με δικά μας μέσα. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται από 1- 7 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το κόστος των αγορών σας και περιγράφεται παρακάτω.

Για αγορές από 0 – 300€ η χρέωση αποστολής είναι 10,00€

Για αγορές από 300€ και άνω η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται  ΔΩΡΕΑΝ

Τα προϊόντα παραδίδονται επί πεζοδρομίου. Σε περίπτωση παράδοσης  σε όροφο με χρήση αναβατωρίου  παρακαλούμε να μας το αναφέρετε - το κόστος υπολογίζεται ανά περίπτωση σε συννενόηση .

 

Υπόλοιπη Ελλάδα

Οι αποστολές των προϊόντων στην υπόλοιπη χερσαία και νησιωτική  Ελλάδα γίνονται κατόπιν συνεργασίας με πρακτορεία  μεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων από την εταιρεία μας στις εταιρείες μεταφορών της Αθήνας, υπολογίζεται από 1-7 εργάσιμες ημέρες.

Η αποστολή μέχρι το χώρο των μεταφορικών πρακτορείων  της Αθήνας είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές  300€ και άνω.

Η αποστολή μέχρι το χώρο των μεταφορικών πρακτορείων  της Αθήνας είναι  10€ για αγορές απο 0 - 300€

Κόστος αποστολής παραγγελίας μεσω πρακτορείου μεταφορών.

Το κόστος αποστολής μέσω πρακτορείων μεταφορών στη περιοχή  σας υπολογίζεται απο τις ίδιες ανάλογα με τον όγκο & το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας όταν μας ζητηθεί και σε περίπτωση που δεν συνεργάζεσθε ή γνωρίζετε μεταφορική της επιλογής σας, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τις μεταφορικές εταιρίες και σας ενημερώνουμε για το κόστος της εκάστοτε αποστολής έχοντας από εσάς την ακριβή διεύθυνση παράδοσης καθώς και την συνολική παραγγελία σας. Η εξόφληση του κόστους αποστολής της μεταφορικής  γίνεται από τον παραλήπτη(πελάτη) κατα  τη παράδοση των προϊόντων. 

 Δυνατότητα Αποστολής με Courier πανελλαδικά.

Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής , μικρών σε όγκο προϊόντων, με courier. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων υπολογίζεται από 1-7 εργάσιμες ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής δεν είναι συγκεκριμένα λόγω των ακανόνιστων πακέτων των προϊόντων. Κατόπιν αιτήματος σας επικοινωνούμε με courier και σας ενημερώνουμε για την καλύτερη δυνατή τιμή.Δυστηχώς δεν παρέχεται δυνατότητα αντικαταβολής .Επίσης  πρακτικά είναι η ακριβότερη λύση μεταφοράς τέτοιου είδους  προϊόντων.

 Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση  που αγοράσατε κάποιο προϊόν και δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αντικαταστήσετε, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής ή παραλαβής από το κατάστημα και θα πρέπει να συνοδεύονται από το Δελτίο Επιστροφής για τους επαγγελματίες η απόδειξη λιανικής για τους ιδιώτες. Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί μόνο σε περίπτωση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί η έχει ανοιχθεί η συσκευασία του. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.Προσοχή δεν γίνονται επιστροφές προϊόντων που φτιάχτηκαν κατα παραγγελία.

Υπάρχει πιθανότητα ειδικά σε περιόδους  φόρτου ή απο κάποια παράλειψη  προϊόντα που φαίνονται σε απόθεμα/stock να μήν είναι διαθέσιμα. Στη περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε και άν επιθυμείτε μπορείτε να περιμένετε μέχρι να το παραλάβουμε.Συνεπώς  θα υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο  παράδοσης της παραγγελίας σας. Σε κάθε τέτοια περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα τηλεφωνικά ή με e-mail.Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μείνετε δυσαρεστημένοι.

Η επιχείρηση με το διακριτικό Δεντρόσπιτο.gr -Σπαρταλίδης Κωνσταντίνος  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και το κόστος αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης παραλαβής προϊόντων (εντός 60 ημερών) , που κατασκευάζονται κατα παραγγελία στα μέτρα του  πελάτη , η εταιρεία διατηρεί το  δικαίωμα παρακράτησης της  προκαταβολής , καθώς η προκαταβολή αποτελεί  για την επιχείρηση δέσμευση του πελάτη ότι θα  παραλάβει το προϊόν που έχει τροποποιηθεί , συναρμολογηθεί ή κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας του.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναλυτικά:

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Από αρχική υποβολή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι και προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και μάλιστα όταν είναι πολλά στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην επιχείρηση το τίμημα από την Τράπεζα, η επιχείρηση θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δεεπιχείρηση δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.